Elismerés

2022.04.22. 08:00

Évtizedek óta a köz és a haza szolgálatában

Az április 21-i közgyűlés elején több elismerés átadására is sort kerítettek.

Molnár Emese

Elsőként Mészárosné Libor Ágnest, az Útkeresés Segítő Szolgálat vezetőjét köszöntötték abból az alkalomból, hogy immáron harminc éve állt a köz szolgálatába. 

Szemler Zoltán, Balázs Péter és Gyöngyösi László Tivadar Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Aztán a Dunaújváros Közbiztonságáért Díjakat adták át. Idén négyen részesültek ebben az elismerésben. A közelmúltban elhunyt Szloboda György részére posztumusz adományozták, aki többek között a Táborállási Polgárőrséget is vezette. Díjat kapott Gyöngyösi László Tivadar rendőr alezredes, a kapitányság vizsgálati osztályának vezetője; Szemler Zoltán tűzoltó őrnagy, a helyi kirendeltség hatósági osztályának vezetője, valamint Balázs Péter dandártábornok, aki 37 évvel ezelőtt kezdte hivatásos szolgálatát, és 2005-től vezette a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetet. 

Gombos István kiállítását Farkas Lajos nyitotta meg

Az átadó után pohárköszöntőre invitálták a vendégeket a közgyűlési terem előtti aulába. Ekkor nyitották meg Gombos István ötvös iparművész jubileumi kiállítását, amelyet május közepéig tekinthetnek meg az érdeklődők. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában