szakrendelésekre

2019.02.26. 08:00

Már e-mailben is kérhető előjegyzés a kórházban

Az intézményben az elmúlt években történt telefonos előjegyzési rendszer korszerűsítését követően újabb lehetőség is kínálkozik a szakrendelésekre történő időpont kérésre.

duol.hu

A betegek személyesen a kórház, a rendelőintézet és a központi technológiai tömb információs pultjának nyitvatartási idejében, telefonon a (25) 550-560-as telefonszámon, illetve most már e-mailben az [email protected] címre írva is kérhetnek és válasz e-mailben 1 munkanapon belül kaphatnak időpontot a kívánt szakrendelésre.

Arról, hogy mely szakrendelések azok, melyekre a fenti módok valamelyikét választva kérhető időpont, illetve milyen adatok megadása szükséges az előjegyzéshez, honlapunkon a www.pantaleon.hu /Betegellátás/Szakrendelések menüpont alatt tájékozódhatnak. Mivel az időpont kéréshez a beteg személyes adatain, illetve a szakrendelés megjelölésén túl, beutaló köteles szakrendelés esetén a beutaló néhány adatára is szükség van, kérjük, mindenképpen keressék fel honlapunkat a szükséges információk megszerzése céljából.

A Szent Pantaleon Kórház több mint 50 szakmában végez járóbeteg-ellátást Dunaújváros és térsége 130.000 lakosa részére, ezért reményeink szerint az előjegyzés kérési rendszer e-mailes formájának bevezetésével még gördülékenyebbé válik betegeink számára a szakrendeléseinkre történő időpont kérés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!