A védőoltásról

2021.10.29. 12:20

Dunaferr levél a munkavállalóknak

Ismeretes, hogy a kormány az operatív törzzsel egyeztetve – a növekvő Covid fertőzöttségi adatok alapján – november elsejei dátummal három új intézkedés bevezetéséről döntött. Ezek közül az egyik az, hogy a munkaadók javaslatára a cégek és a vállalkozások jogosultak lesznek a foglalkoztatás feltételeként előírni a védőoltást, amennyiben azt szükségesnek tartják a többi dolgozó megvédése érdekében.

Várkonyi Zsolt

Békéscsaba, 2021. október 19. Somogyi Nóra asszisztens oltáshoz készíti elõ a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztetõ adagját a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. október 19-én. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A Dunaferr – a munkavállalóknak írt levelében – arról tájékoztatta az érintetteket, hogy arról értesültek, hogy a menedzsmenttel nem egyeztetetten egyes területeken intézkedések indultak az oltottság felmérésére. A Dunaferr jelezte, hogy a munkáltató ilyen irányú intézkedést sem a zrt.-re, sem a leányvállalatokra vonatkozóan nem adott ki.

Eddig is, és ezután is a Covid járvánnyal kapcsolatos intézkedések meghozatala a cégen belül a társaság biztonsági és védelmi, valamint az RMS és HR igazgatósága hatáskörébe tartozik.

https://www.duol.hu/orszag-vilag/kovesse-nalunk-eloben-gulyas-gergely-heti-tajekoztatojat-video-4751048/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!