Sport

2016.11.20. 18:45

Négy perc alatt három találatot szereztek

Dunaújváros - Az NB III Közép-csoportjának tizenhatodik fordulójának szombati játéknapján magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE -

Várfürdő-Gyulai Termál FC 6-1 (1-0)

Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Szommer Attila (Varga G., Tinnyei).

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Hajdók, Csendes, Páles, Csehi T. - Kercsó B. (Hamar I. a 85. p.), Ablonczy, Blatt, Dorogi R. (Király B. a 67. p.), Dobos Á., Tóth T. (Novák Zs. a 69. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Krnács - Bogdán, Ferenczi, Szántó, Szabó Cs., Sipos, Burai, Nagy G., Katona (Pilán a 74. p.), Styecz, Balogh. Megbízott edző: Szentléleki Béla.

A mérkőzés előtt gyásszünettel emlékeztek a csapatok és a nézők a Dunaújvárosi Kohász egykori labdarúgójára, a napokban elhunyt Czigler Ernőre.

Az újvárosiak védője, Hajdók Gábor a támadásokat is segítette  Fotó: Zsedrovits Enikő

A végig fölényben lévő újvárosiak a harmincnegyedik percben Tóth Tibor találatával szereztek vezetést (1-0). Majd a második félidő elején négy perc alatt három gólt szerzett a hazai gárda: az ötvenegyedik percben ismét Tóth volt eredményes, majd Blatt lőtt tizennyolc méterről a bal alsó sarokba, végül Abloczy perdített a hálóba (4-0). A hatvankilencedik percben Ferenczy lövése talált utat a hazaiak kapujába (4-1). A hajrában azonban ismét újvárosi góloknak örülhettek a nézők. A nyolcvannegyedik percben egy jobb oldali beadást a hosszún érkező Csehi kapásból lőtt a hosszú sarokba (5-1). A kegyelemdöfést a csereként beállt Király Bence gólja jelentette a hosszabbításban (6-1).

A forduló további eredményei: Komlói Bányász - Dabas-Gyón FC 0-2, Szigetszentmiklós - Szekszárdi UFC 0-0, Ferencvárosi TC II - Szentlőrinc 1-2, Méhkerék - Budafok 0-1, Hódmezővásárhely - Mórahalom 1-0, Dunaharaszti - Paksi FC II 2-1, Pénzügyőr - Békéscsaba II 1-2, Dabas - Pécsi MFC 0-1



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!