Sport

2015.11.15. 20:12

Röplabda: Kholmann sérülése megzavarta a gárdát

Kecskemét – A röplabda első osztályú bajnokság alapszakaszának az előző három fordulóban hét pontot gyűjtő Dunaferr SE gárdája vasárnap a Kecskemét otthonában lépett pályára.

Gróf András

Kecskeméti RC – Dunaferr SE 3:1 (21, 18, -24, 23)

Messzi István Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Bátkai-Katona Ágnes, Pőcze Attila.

Dunaferr SE: Kun, Kholmann, Kalmár, Guzmics, Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szűcs, Hatvany Zs., Bohnicsek, Szabó P. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A mérkőzés első két játszmájában a kissé álmosan játszó dunaújvárosi csapat ellen biztos vezetést szerzett a bajnoki tabella második helyén áll hazai együttes. A harmadik szettben azonban összekapták magukat a vendégek, aminek következtében sikerült is szépíteniük. Igaz csak a végjátékban dőlt el a játszma sorsa, de végig érezni lehetett, hogy az újvárosiak akarata érvényesül a hajrában. A negyedik játékrészben is jól kezdett a fiatal dunaújvárosi gárda, ám 22-20 vezetésüknél súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Kholmann Norbert. Ez a közjáték annyira megzavarta az együttest, hogy a hazaiak fordítottak, és megnyerték az összecsapást. A több mint két méteres fiatal center bokáját a találkozó után a kecskeméti városi kórházban megvizsgálták. A pontos diagnózis csak a lapzárta után készült el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!