Sport

2014.05.13. 09:40

Országos Akrobatikus Pom-pom Bajnokság: aranyérmes újvárosiak

Május 11-én, vasárnap, ismét Budapesten került megrendezésre a XV. Országos Akrobatikus Pom-pon Bajnokság.

A csapatok többek között Budapestről, Bicsérdről és Egerből érkeztek. A Spartan sportegyesületéből négy csapat is képviselte Dunaújvárost: mini trió, junior trió, felnőtt trió és felnőtt nagycsapat kategóriákban léphettünk színpadra a döntőkben. A rengeteg munkának hála nemcsak a tanév, de három és fél éves fennállásunk eddigi legjobb versenyét tudhatjuk magunk mögött. Az eredmény még a legutóbbi, márciusi versenyünket is felülmúlta: minden csapatunk aranyéremmel térhetett haza.  Méltó zárása volt ez a 2013/2014-es szezonnak, ősszel újult erővel, még nagyobb célokkal folytatjuk majd a versenyzést. Július elején Dunaújvárosban rendezzük meg napközis jellegű edzőtáborunkat, erre a jelenlegi versenyzőink mellett várunk minden újonnan csatlakozót is.

Csapatok névsora:

Mini trió – Spartan Sweet Girls: Kácsor Kitti, Máhl Dorina, Szalai LiliJunior trió – Spartan Ladies: Gyimesi Bettina, Gyimesi Klaudia, Konics GerdaFelnőtt trió – Spartan Spirit: Balázs Barbara, Deák Cintia, Kiss BalázsFelnőtt nagycsapat Spartan Cheer Girls: Árgyelán Dominika, Balázs Barbara, Bencze Anett Barbara, Deák Cintia, Deák Fanni, Gyimesi Bettina, Gyimesi Klaudia, Konics Gerda, Kovács Helga, Méhes Anett, Tokodi Regina, Szaniszló Bianka.Felkészítők: Kiss Balázs és Árgyelán Dominika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!