Sport

2013.10.07. 20:12

Vereség után itthon javítottak az Acélbikák

Dunaújváros – A vasárnapi érsekújvári vereség után hétfőn is játszott a Dab.Docler a MOL Ligában.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak a Csíkszeredát fogadták hétfőn este.

Érsekújvár – Dab.Docler 4-1 (0-0, 2-0, 2-1)
Érsekújvár. Vezette: Nagy A., Soós, Berger, Mizsák.DAB: Kiss T. – Lindgren, Hüffner – Peterdi (1), Gröschl, Ladányi 1, Huba, Jabornik – Somogyi, Galanisz, Pavuk, Nagy R., Erdélyi T. – Kiss Á., Hurtaj (1), Azari, Tőkési, Szabados – Hegyi Á. Z., Papp V., Szappanos. Edző: Stephan Lundh. Az Acélbikák ezzel a vereséggel továbbra is pontnélküliek az Érsekújvár ellen. A felvidéki csapat mindhárom találkozóját megnyerte a dunaújvárosiak ellen.

Dab.Docler _ HSC Csíkszereda 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)
Dunaújvárosi Jégcsarnok, 700 néző. Vezette: Varjú, Gangel, Bedő, Mizsák.DAB: Sevela _ Huba, Jabornik, Ladányi, Hurtaj, Peterdi 1 _ Lindgren, Hüffner, Pavuk 1, Galanisz, Azari 1 _ Tőkési, Nagy R., Papp V., Szappanos, Kiss Á. _ Szabados, Hegyi Á. Z., Somogyi, Gröschl. Edző: Stephan Lundh.



Csíkszereda: Kozuch _ Hruby, Góga, Mihály, Molnár Zs., Novak _ Bors, Flinta, Moldován, Szőcs, Farkas _ Adorján, Nagy, Molnár Z., Péter, Bíró _ Salló, Hildebrand, Gecse. Edző: Gál Sándor.Szeptember 16-án találkozott Dunaújvárosban utoljára a két csapat, akkor az Acélbikák átgázoltak a csíkiakon, 10-2-re nyertek. A mérkőzésen látottakat nehezen dolgozta föl Gál Sándor, az erdélyiek edzője, ki is állították a játékvezetők. Ebből tanulva, a tréner a kezdéshez ragtapasszal leragasztott szájjal érkezett

Az első harmad elég unalmas játékot hozott, ezt alátámasztja a gól nélküliség is. A második húsz percet remekül kezdte a DAB, hiszen fél perc alatt Pavuk és Azari is eredményes volt. A gyors, kétgólos vezetés meg is adta a játékrész alaphangját, a dunaújvárosiak magabiztosan játszottak, és magabiztosan jégkorongoztak, uralták a játékot, a Csíkszereda pedig általában szenvedett.A befejező játékrészben is fölényben játszott a DAB, de csak egyszer volt eredményes, míg az erdélyieknek ezúttal sem sikerült a góllövés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!