Sport

2013.04.29. 17:32

Vízilabda: itthon folytatódik a párharc

Dunaújváros - Szerdán 19.30 órakor a Fabó Éva Sportuszodában folytatódik a vízilabda bajnoki elődöntő párharca, a harmadik meccset vívja a DF-MM és a Szentes.

Gróf András

A három győzelemig tartó sorozat 1-1-re áll, mindkét együttes eddig hazai pályán tudott diadalmaskodni, így megint a lépéselőnyért szállnak medencébe a csapatok. A hazaiak nagyon készültek a szerdai összecsapásra, Kis-Primász Ágnes, Mihók Attila vezetőedző segítője így fogalmazott: - Nagyon fontos a keddi meccs, hiszen aki ezt hozni tudja, nagy lépést tesz a döntő felé. Ezen felül azért is érhet sokat a siker, mert akkor esetleg egy szentesi vereség is belefér még a folytatásban, hogy azután pénteken hazai pályán nyerjük meg a párharcot. Ezek azonban egyelőre találgatások, most a holnapi meccsre koncentrálunk, hazai közönség előtt ismét hatalmas fegyvertény lesz, ha legyőzzük ellenfelünket. A negyedik találkozót május 2-án 18 órakor rendezik meg Szentesen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!