Sport

2013.02.07. 17:28

Radulovics: védekezés, védekezés, védekezés

Dunaújváros - Örömteli, hogy a női első osztályú kézilabda-mérkőzéseken egyre több néző biztatja a Dunaújvárosi Kohászt. Már azt is tapasztaljuk, hogy idegenben is szurkolnak.

Jankó Árpád

Mindez annak az eredménye, hogy  nagyszerű sorozatot produkál a   Ferling Bernadett kapitány vezette gárda. (Gyorsan egy adat: Detti  az NB I-es  góllövők listáján második  111 találatával. 121-gyel a  siófoki Bogdanovic  áll az élen. Jó páros lenne  a Dunaújváros Sportcsarnokban.)

Gáspár Gabriella is bizonyíthat a D. Kohásszal (Fotó: Lázár Zsolt)

Pénteken  a D. Kohász -Veszprém találkozón (18 óra) természetesen a mutatók változni fognak. Remélhetően a Kohász szempontjából pozitív irányba. Radulovics Bojana, az egyesület  szakmai igazgatója kérdésünkre először is azt válaszolta, hogy egy kissé izgul a mai meccs előtt.

- De inkább én izguljak, mint a játékosok.   Pozitív élményeink vannak, ám még folytatnunk kell a jó sorozatunkat. Kellenek a bajnoki pontok. A veszprémi csapat is fiatal gárda, a győri iskolából származnak a játékosaik, akik  tehetséges kézilabdázók.  De  ha a mieink nem felejtik el, hogy a játék alapja a védekezés,  a védekezés, a  védekezés..., háromszor is hangsúlyozom,  akkor okos játékkal nyerünk -  nyilatkozta Radulovics Bojana.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!