Sport

2010.10.05. 02:26

Nincs magyarázat

Dunaújváros - A szombaton Fehérváron elszenvedett vereséget még hétfőn is nehezen tudták megmagyarázni a Dunaújvárosi REK női kézilabdázói. Ismert, hogy Ferlingék nagyszerűen kezdték a mérkőzést.

Jankó Árpád

- Ilyenre a pályafutásom során nem emlékszem. Magabiztos, komoly játékkal vezettünk az elején, és egyszer csak pillanatok alatt szertefoszlott minden - nyilatkozta Kiss Szilárd.

Radulovics Bojana, aki mindezek ellenére dicséretes módon helytállt, és tizenöt (!) gólt dobott, csak annyit tett hozzá: Sok butaságot csináltunk.

Ezt persze Kiss Szilárd pontosította: - Nem játszott le bennünket az Alcoa, hanem egyszerűen a hazaiak kezébe adtuk a labdát, és ekkor ment el a meccs. Ennyi hiba megengedhetetlen, ha mi komoly célokat dédelgetünk. A második félidőben, amikor néggyel, 24-20-ra megközelítettük az ellenfelet, lehetett volna még esélyünk, ám akkor úgy láttam, már nagyon kevés a hit a játékosokban. Hozáteszem, a székesfehérvári együttes szinte minden hibánkat nagyon jól kihasznált.

Márpedig ez az elfecsérelt hatvan perc nagy hiba. Az eddigi remek sorozatot megtörheti, pedig komoly próbatételek következnek ezután. Már holnap, szerdán a negyedik helyen álló Köstner-csapat, a Debrecen érkezik Dunaújvárosba. (A 2-4. gárdának egyaránt nyolc pontja van.) A DVSC sikerrel kopogtatott a BL kapuján, mondhatjuk, jobb játékosállománnyal rendelkezik, mint a fehérvári csapat. Azaz rendkívül nehéz hatvan perc következik szerdán, amelyen csak extázisban, megfeszített küzdelem árán nyerhet a Dunaújváros. Erre már hazai csarnokban nem egy remek példát láttunk a harcolni nagyon tudó Ferlingéktől. Ezzel kapcsolatban a mester csak annyit jegyzett meg: Annak idején idegenben is extázisban kézilabdázott a csapatom. De higgyük el: itthon menni fog...!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!