Sport

2010.10.06. 02:28

Kell a közönség!

Dunaújváros - Ma este 18.45 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban a BL-be bekerült Debrecen és a Dunaújvárosi REK női kézilabdacsapatok rangadója. A meccset a tévé is adja.

Jankó Árpád

Ferling Bernadett, a csapat kapitánya sem foglalkozik már az összeomlással, aminek semmi előjele nem volt szombaton.

- Kedden már mindenki a debreceniek elleni játékra összpontosított. Videóztunk, kielemeztük a mai ellenfelünk játékát. Talpra kell állnunk, hiszen a televízió is közvetíti a mérkőzést, és ország-világ előtt vizsgázik majd a két csapat.

- Óriási önbizalmat adhat ellenfelünknek a sikeres BL-selejtező...

 

- Jó pár egykor dunaújvárosi kézilabdázó erősíti most a Debrecen csapatát. Bulath, Borbás, Slakta...

- Ebből is látszik, hogy milyen remek csapat volt a régi Dunaferr. Bárhová megyünk, ott játszanak a régi társaink. Úgy gondolom, mi rutinosabbak vagyunk, tehát az ismeretséget jobban ki tudjuk használni.

A fiatal korosztályhoz tartozó Takács Dusmáta jó formában játszik a beálló poszton, bár Fehérváron egyszer sem talált be a kapuba.

- Talán tudat alatt megkönnyebbültünk, amikor öt góllal vezettünk. Ez megbosszulta magát. De ma, ha végig fegyelmezetten, jól védekezve játszunk, nyerünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!