Sport

2010.06.04. 02:27

A ringben Psicho és a többiek

Címkék#k1

Dunaújváros - Szombaton este a főiskola sportcsarnokában rendezik meg A Ring Királyai II elnevezésű küzdőpsort-gálát - lesz K-1, MMA, profi boksz.

Gallai Péter

A nap főmérkőzésén Mihalik György a román Daniel Mocanuval csap össze K-1 szabályrendszerben, a tét a WPKC nemzetközi bajnoki öve lesz. Szintén nagy bunyót ígér a K-1 MMA magyar nagydíj, ahol négy harcos csatázik majd a bajnoki címért. Profi boksz is lesz a kínálatban, a női és férfimérkőzések mellett Polster Psicho Tamás a WPBO szervezet Európa-bajnoki címéért lép a kötelek közé. Neki is egy románt Ungureanut kell legyőznie.

A fentieken kívül még számos összecsapás lesz, így a sportág szerelmeseinek érdemes lesz kilátogatniuk a főiskola Campus Arénájába.

A dunaújvárosi fellépők: Kara László (K-1), Czobor Zsolt (K-1), Domján Róbert (K-1), Hassza Erzsébet (profi boksz), Kovács Richárd (profi boksz), Sipos Péter (profi boksz), Polster Psicho Tamás (profi boksz Eb-címmérkőzés), Mihalik György (K-1 címmérkőzés).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!