Sport

2009.11.07. 03:29

Jégkorong: Szlovénia-Magyarország 4-3

Dunaújváros - A magyar junior jégkorong-válogatott csütörtökön a házigazda Szlovénia ellen kezdte meg a bledi tornán szereplését. A mieink 4-3-ra kikaptak.

Agárdy Csaba

Szlovénia - Magyarország 4-3 (2-1, 1-1, 1-1)

Magyarország: Rajna - Orbán, Kiss D., Somogyi, Bartalis, Wéber, Hetényi P. (1), Zalavári, Tóth A. 1, Hajós 1, Popovics (2), Varga A., Ozsváth, Hári, Nemes 1, Németh, Győri, Strenk, Szilágyi, Virág T. Edző: J. P. MacCallum.

A magyar válogatott három stabil divízió I-es csapattal, a szlovénekkel, az olaszokkal és a franciákkal méri össze erejét a bledi tornán. Csütörtökön lapzártánk után a házigazdák ellen jól játszott csapatunk, döntetlenre mindenképpen jó volt. Az utolsó másfél percben J. P. MacCallum lehozta kapusát, de csak beszorítani tudta ellenfelét, az egyenlítést nem sikerült kiharcolnia.

A magyar válogatottban a dunaújvárosiak közül Orbán Attila, Kiss Dániel, Varga Arnold, Győri Tamás és Virág Tamás szerepelt. De dunaújvárosi nevelésű Rajna Miklós, Somogyi Balázs, Hetényi Péter és Strenk Hunor is.

A mieink tegnap - szintén lapzártánk után - Olaszországgal játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!