Rendőrségi

2012.04.25. 14:39

A tulajdonos zárta rá az ajtót a hívatlan pincelátogatóra

Kajászó - Rázárták az ajtót arra a férfira, aki egy présház pincéjébe jutott be kedden. Az illető nem lopott el semmit, állítása szerint ismerősét akarta megviccelni.

Bokros Judit

Kedden kora délután egy férfi értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy „betörőt fogott”. A bejelentésre helyszínre küldött gárdonyi rendőrök a bejelentőtől megtudták, hogy az ismeretlen személy fél egy körül ment be a nem zárt kapun az Alspáskom-pincesoron lévő ingatlanára, majd a présház alatti pincébe bejutott egy megtalált kulcs segítségével. Elvinni - még ha akart volna is - semmit sem tudott volna, mert a tulajdonos gyanút fogott a kutyái jelzését követően, és az ajtóban lévő kulccsal bezárta az ajtót, így csapdába ejtve a bent lévő embert.

A járőrök a helyiségben az ágy alá bújva találtak egy helybéli férfit. Hogy lopni szándékozott volna vagy sem, ez nem derült ki. Mindenesetre a pincéből nem hiányzott semmi, összekészítve sem volt semmi, és mivel rongálási kár sem keletkezett, így a sértett feljelentését mint magánlaksértést rögzítették a rendőrök. Az ágy alól előhúzott férfi tanúkénti kihallgatása során úgy nyilatkozott, hogy mindössze meg akarta viccelni ismerősét azzal, hogy elbújik a pincéjében - tájékoztatott szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!