Rendőrségi

2010.09.02. 10:13

Laptopokat loptak

Dunaújvárosban egy irodaház nyitott ablakán keresztül juthatott be egy laptop-tolvaj, míg Adonyban nyitott ajtó könnyítette egy tettes dolgát.

duol.hu

Egy Szabadság utcai irodaház második emeleti helyiségébe hatolt be ismeretlen tettes csütörtök reggelre. Az egyelőre kérdés, hogy a körülbelül kilenc méter magasan lévő nyitott ablakon keresztül mászott-e be az épületbe, vagy a zárást megelőzően bújt el a házban a tolvaj, mindenesetre az iroda ajtaját reggelre feltörve találták az alkalmazottak. Három laptopot, egy pendrive-ot és készpénzt vitt el a tettes - tudtuk meg R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének beszámolójából.

Adonyban is tolvaj járt: délelőtt a nyitott ajtón át ment be egy családi házba, ahonnan készpénzt és egy laptopot vitt el. Megkísérelte befeszíteni a bejárati ajtót, de rájött, hogy az ajtó nincs is bezárva, így könnyedén el tudta lopni az értékeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!