Rendőrségi

2010.02.24. 12:09

Egy halastóban fogták el a menekülő tolvajt a rendőrök

Pécs - Halastóba menekült Mágocson egy tolvaj a rendőrök elől, üldözőik a vízbe is utána mentek és elfogták - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

MTI

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a tolvaj előző nap egy társával együtt próbált eltűnni a rendőrök elől, ugyanis lebuktak, amikor idős embereket akartak meglopni. Ahogy meglátták a rendőröket, autóba ültek és nagy sebességgel elhajtottak. Többszöri felszólításra sem álltak meg a járművel, két járőrt majdnem elütöttek.
   
A kocsival végül elakadtak egy sáros területen, ezért futva menekültek tovább, egészen a tóig. Egyiküket még a parton sikerült elfogni, a másik azonban bement a vízbe, és miután a rendőrök percekig hiába próbálták kicsalogatni, utánamentek.
   
A két féri ellen lopás, valamint hivatalos személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás. Egyikük őrizetbe került, társát börtönbe vitték, mert körözött bűnöző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!