Reklám

2012.02.07. 10:35

Női konferencia a nagy „titokról”

Mindenki a titkot keresi. Azt, hogy mitől lehet sikeres a munkahelyen és a magánéletben. Recept ezerféle akad, kuruzslókkal is találkozhatunk úton, útfélen. A Női sikermenedzsment konferencián, olyan női vezetők és sikeres hölgyek mesélnek saját tapasztalataikról, akik felmutatható eredményeket értek el pályájukon.

Dunaújvárosi Hírlap

A siker persze mindenkinek más jelent. A kihívást jelentő feladatoknál felkészülten ott lenni – vallja Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezetője a konferencia egyik előadója. A siker a kiteljesedés, ami az apró ügyekre is igaz – tartja Semperger Kinga, a üzleti Oscar díjként aposztrofált Ernst&Young Entrepreneur of the Year egyik 2004-es nyertese.

Egységes recept nincs, a sikerhez vezető utat mindenkinek magának kell megkeresni és megtalálni. De nem mindegy, hogy kitől és milyen tanácsokat kapunk és fogadunk meg. A Női sikermenedzsment konferencia ezért azt a célt tűzte maga elé, hogy igazán sikeres hölgyek, családanyák példáin keresztül mutassa be, miként lehet valaki sikeres a magánéletben, és miként juthat előbbre a vállalati raglétrán, áttörve gyengébbik nem elé emelt képzeletbeli – ám gyakran mégis valóságos – üvegplafont.

A konferencián többek között megtudhatjuk, miként valósította meg álmát Pintér Katalin, aki Magyarországon első női igazgatóként büszkélkedhet Michelin csillagos étteremmel; Lisziewicz Julianna, az AIDS elleni tapasz kifejlesztője, akinek karrierje Amerikában teljesedett ki; Kázmér Judit, a PLT stratégia ügyvezető igazgatója, aki a válság ellenére tovább fejlesztette a céget és Polyák Krisztina, aki egy családi tragédia után, anyaként vitte sikerre a családi vállalkozást.

Miként lehetünk sikeresek, milyen elvárásoknak kell megfelelni az üzleti életben, hogyan lehetünk fittek testileg és lelkileg, és miként lehetünk egyszerre sikeresek az üzleti és a magánéletben egyaránt.

Női sikermenedzsment konferencia. 2012. február 15-én a Gerbeaud Házban.

További információ: www.noikonferencia.com

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!