Stílszerűen a Pirkadat csap először a húrokba

2018.07.01. 08:25

Hétfőn nyit a Gastroblues Fesztivál Pakson

Hétfőn már a 26. Gastroblues Fesztivál kezdődik Pakson. Itt a blues-, a rock- és jazzrajongók érezhetik igen jól magukat, hiszen ebben az évben is remek programokat állítottak össze a szervezők

Agárdy Csaba

A paksi fesztivál hétfőtől péntekig várja a zenebarátokat

Fotó: Archív

Hétfőtől péntekig csak a Gastroblues Klub tart nyitva, itt elsősorban fiatal, tehetséges zenekarok mutatkozhatnak be a közönségnek. Hétfőn, július 2-án 18 órakor a Pirkadat együttes kezdi a fesztivált. Csütörtökig mindig este hatkor kezdődik a zenélés, de pénteken, amikor már az ESZI Sportcsarnokban is lesznek koncertek, már déltől szól a zene gyakorlatilag reggelig (szombaton és vasárnap is). Ekkor már „Jó ebédhez szól a blues” a program elnevezése.

A paksi fesztivál hétfőtől péntekig várja a zenebarátokat
Fotó: Archív

A Gastroblues Klubban a már említett Pirkadat mellett a többi között fellép a PistiEst, az Éles Gábor Trió, a Ferenczi György, Benkő Zsolt és Mezőfi István alkotta hármas. A nagyüzem pénteken indul az ESZI Csarnokban, egyből egy Karthagó-koncerttel, természetesen szombaton ismét lesznek templomi előadások, vasárnap pedig az ESZI Parkban az ingyenes bulik, és a kísérő rendezvények, köztük az országos borbarát-találkozóval és a főzőversennyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!