Hirdetés

2024.03.26. 12:13

Munkát vállalnál az építőiparban? Ezek a pozíciók lehetnek elérhetőek Nagykanizsán!

Az építőipar változó helyzete ellenére továbbra is több munkalehetőséggel lehet találkozni a területhez kötődően az állásportálok kínálataiban. Természetesen akár Nagykanizsán is adódhat lehetőség az elhelyezkedésre, például a következőkben felsorolásra kerülő munkakörök valamelyikében!

PR cikk

Építőipari állások Nagykanizsán

Fotó: freepik.com

Ajánlatkészítő

Az ajánlatkészítői pozíció egy fontos építőipari munkakör, amelynek betöltőire Nagykanizsa városában is mutatkozhat igény. Megerősíti ezt a NagykanizsaAlllas.hu kínálata, ahol egyéb építőipari álláslehetőségek mellett, ajánlatkészítői munkalehetőségre vonatkozó hirdetés megjelenésére is volt már példa: https://nagykanizsaallas.hu/allasok/epitoipar-epiteszet.

Egy ilyen munkakör kapcsán több felelősségteljes feladattal is számolni kell, amelyek az építési projektek sikeres megvalósulását hivatottak szolgálni. Ebbe beleértendő többek között az adott projekthez kapcsolódó költségkalkulációk elvégzése, a műszaki specifikációk kezelése és értelmezése, valamint nem utolsósorban az ajánlattétel a potenciális ügyfelek és megrendelők részére. 

Az ajánlatkészítők továbbá állandó kapcsolatban állnak a beszállítókkal és alvállalkozókkal az anyagok és szolgálatások beszerzése céljából, illetve folyamatosan elemzik a piaci trendeket és a versenytársaik tevékenységét annak érdekében, hogy fenntartsák versenyképességüket. Mindemellett pedig gondoskodnak az árajánlatok és azok dokumentációinak megfelelő rendszerezéséről, nyomon követhetőségéről is. 

Építésvezető

Az építésvezetői pozíció ugyancsak egy komplex feladatkört foglal magában. Az építésvezető ugyanis a munkafolyamatok, illetve az építkezésen dolgozó csapat munkájának irányításáért egyaránt felel. Ennek értelmében felügyeli a munkaterületet, biztosítja az építési munkák terveknek és előírásoknak megfelelő végrehajtását, felosztja a feladatokat a csapattagok között, továbbá motiválja őket a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. 

Ezenkívül kommunikál az ügyfelekkel, alvállalkozókkal és egyéb érintettekkel az építkezési folyamatok előrehaladásáról, az esetleges problémákról és változásokról. Ügyel továbbá a biztonságos munkavégzés feltételeinek megvalósulására, illetve ellenőrzi az elvégzett munka minőségét, biztosítja, hogy az megfeleljen az előzetes terveknek és előírásoknak. 

Építőipari segédmunkás

Természetesen az építőipar berkein belül könnyen elérhető, betanított feladatokkal járó pozíciót is adódhat lehetőség betölteni. Jellemző példája ennek a segédmunkás munkakör, ahol főként az építési anyagok előkészítésében, a szakemberek munkájának aktív támogatásában, a pakolásban és anyagmozgatásban, kisebb munkafolyamatok végrehajtásában, valamint a munkaterület rendben tartásában kell közreműködni. 

Ezek főként gyorsan megtanulható és fizikai jellegű feladatok, amelyek nem iskolai végzettséget és tapasztalatot, hanem sokkal inkább megfelelő hozzáállást, jó fizikumot és terhelhetőséget kívánnak a munkavállalóktól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában