Szponzorált tartalom

2021.01.19. 11:39

Self-care time – avagy a mindennapok kozmetikai eszközei

Amikor bedarálnak minket a hétköznapok, rendkívül fontos, hogy elegendő időt szánjunk magunkra. A megjelenésünk ugyanis nagyon sokat elárulhat rólunk.

Éppen ezért szükség van néhány olyan alapvető higiéniai és kozmetikai eszközre, amelyek mindig kéznél vannak. A következő pár sorban ezekről olvashatsz bővebben. Lássuk, melyek ezek a kötelező darabok!

Miért fontos az énidő?

Az, hogy milyen mértékben foglalkozunk magunkkal, jelentősen kihat megjelenésünkre. Egy munkahelyen, fontos találkozón különösen lényeges, hogy milyen benyomást keltünk, ezért sem ajánlott elhanyagolni külsőnket. A beszakadt vagy csúnya körmök például nagyon árulkodóak tudnak lenni.

Ezenfelül a rendezett külső hozzájárul még az egészséges önértékeléshez is, ezért lelki szempontból is óriási jelentőséggel bír. Amikor önmagunkra koncentrálunk, képesek vagyunk kizökkeni a rohanó világból és kicsit kikapcsolódni, relaxálni.

Most, hogy már tudjuk, milyen fontos odafigyelni magunkra, vegyük át sorban a legszükségesebb háztartási cikkeket a témában!

Higiéniai és kozmetikai cikkek a háztartásban

Vannak olyan praktikus háztartási cikkek, amelyek hozzájárulnak az alapvető tisztálkodási szokásainkhoz és kijelenthető, hogy valószínűleg minden háztartásban megtalálhatóak.

Ilyen például a zuhanyszivacs vagy az összehajtható fürdőrózsa, amelyek kis helyen is elférnek, így akár hosszabb utazásokra is magunkkal vihetjük őket. De ugyanez igaz a nedves törlőkendőre vagy a mini zsebkendőre is.

Aztán ott vannak a speciális manikűrkészletek, amelyek minden olyan eszközt tartalmaznak, hogy sikeresen rendben tarthassuk körmeinket.

Amennyiben úgy érzed, ideje lenne kicsit felújítani otthoni eszköztárad, akkor az Ajándékok.shop webáruház háztartási eszközök kínálatában valamennyi terület hasznos termékeivel találkozhatsz!

Minden, ami elfér egy retikülben

A hölgyek jól tudják, milyen fontos, hogy mindig felkészültek legyenek. Nos, ez csak úgy lehetséges, ha néhány praktikus eszközt magunknál tartunk. De mi fér el egy retikülben gondtalanul?

Egy összecsukható tükör mindig jól jön, hiszen bármikor ellenőrizhetjük vele frizuránk vagy sminkünk állapotát. Vannak már fésűvel ellátott összecsukható darabok is, így akár néhány mozdulattal rendbe is hozhatjuk zilált kinézetünket.

A hűvös őszi és téli időszakban ajakbalzsam nélkül sem szabad útnak indulni! Ez ugyanis megvédi ajkainkat a kiszáradástól, és elkerülhető a kellemetlen hámlás is.

A járvány okozta helyzet miatt ne feledkezz meg a folyamatos kézfertőtlenítésről sem! A kis tubusos kézfertőtlenítők szintén nem foglalnak nagy helyet, így ajánlott mindig magadnál tartani egyet! Tartsd észben, úgy is vigyázhatsz magadra, hogy igazán törődsz magaddal, hiszen így sokkal kiegyensúlyozottabb életet tudsz élni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában