szponzorált tartalom

2018.07.17. 12:57

Az online hitelügyintézés előnyeiről

Egyre többen tudják, hogy bizonyos hiteltípusokat bizonyos pénzintézeteknél már online is lehet igényelni, de még nem annyira elterjedt ez a lehetőség.

Ahhoz, hogy népszerűbb legyen, ismerni kell az előnyeit, ezért összefoglaljuk Neked röviden, hogy miért is érdemes a következő hiteledet online igényelned!

Régebben a hagyományos hitelfelvételi mód hosszadalmas és bonyolult volt, illetve bizonyos esetekben még most is az. Nem így a gyorskölcsönöknél, illetve a személyi kölcsönöknél; ezeket ma már fel lehet venni online hiteligényléssel is bizonyos bankoktól. Persze még mindig szükséged lesz a különböző dokumentumaidra ahhoz, hogy a hitelkérelmedet befogadják elbírálásra, de ha a feltételeket teljesíted, akkor alig kell kimozdulnod a lakásból, és gyorsan megkaphatod az online igényelt hitelt! A papíralapú dokumentumokat online és fizikai formában is el kell küldened a banknak, tehát a postára el kell menned, de ezen kívül mindent intézhetsz az otthonodból. Jó, ha tudod, hogy egyes esetekben ráérsz akkor is postázni a papírokat, ha a hitelkérelmedet már jóváhagyták, és az összeg is megérkezett a számládra!

Ahhoz, hogy a hiteligénylésedet online leadhasd, természetesen teljesülnie kell néhány feltételnek. A maximum egy hónapos jövedelemigazolás feltétlenül szükséges, emellett pedig az alapvető kritériumokat is teljesítened kell, azaz a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím elengedhetetlen, és a KHR listán sem szerepelhetsz aktív státuszban, de a legtöbb banknál a passzív státusz is kizáró ok. Ellenben, ha ezeket a feltételeket teljesíted, akkor te is igényelhetsz hitelt online!

A fentiekből Te is levonhatod a következtetést, hogy az online hiteligénylés sokkal kényelmesebb és időtakarékosabb, mint a hagyományos módok. Ha szeretnél gyorskölcsönt, vagy személyi kölcsönt online igényelni, akkor előtte hasonlítsd össze az elérhető ajánlatokat oldalunk segítségével, és válaszd azt, amelyik a számodra a leginkább megfelelő! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában