Női kézilabda

2012.10.17. 18:39

Továbbjutott a Kohász a kupában

Dunaújváros - A bajnokság közben a Magyar Kupa sorozatában is rendeztek mérkőzéseket. A Dunaújvárosi Kohász szerda este Siklóson kézilabdázott.

Hajdu Péter

A dunaújvárosi női első osztályú együttes a Tenkes kapitánya városát könnyedén "bevette". Az NB II-es siklósi csapat szurkolói és a város sportbarátai négyszázan voltak kíváncsiak a dunaújvárosi gárdára, egykori és mostani válogatottjaira. A Magyar Kupa szerdai fordulójának tétje a legjobb harminckettő közé jutás volt. Természetesen  nem kellett jóstehetségnek lennni ahhoz, hogy megtippeljük a Kohász biztos győzelmét.

Siklós-D. Kohász 24-41 (12-21)
D. Kohász: Knezovics - Bódi 8, Sánta 2, Takács F. 7, Takács D. 5, Ferling 4, Berta. Csere: Pisák, Török  (kapusok), Gera 3, Vadász 2, Gáspár 3, Orbán L. 2, Grosch 4, Kővári 1. Edző: Mátéfi Eszter.

A két csapat közti tudáskülönbség  jellemezte végig a játékot.  A Kohász lélekben és talán játékban is készülhetett a szombati,  sokkal húzósabb  Veszprém elleni találkozóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!