Kultúra

2009.01.24. 03:29

Jegyeket, Barcelonába!

<b>Dunaújváros</b> - Játék és muzsika, nem tíz percben, hanem öt napon át a DH-val. Összefogtunk a szervezőkkel, hogy olvasóink jegyet nyerhessenek az év koncertjére.

Szabó Szabolcs

Lapunk internetes kiadásában tegnap már lelkes olvasóink találkozhattak egyre népszerűbb jegyjátékunkkal, melyen nagyon értékes belépőket lehet megkaparintani a január 29-én esedékes Che Sudaka és Korai Öröm koncertre. 

Az év bulijának bátran beajánlható rendezvény pontban (!) este nyolc órakor kezdődik a Heaven Clubban (ex-Béke) és szelíd jóslatunk szerint legalább hajnalig tart majd.

A játék! A tisztelt olvasónak nem kell mást tennie mint a következő napokban folyamatonsan szemlézni a dh-onlinet, ahol naponta egy masszív kérdésre kell válaszolni a lelkes megfejtőknek. 

A helyes beadványokat a szerkesztosegdh.plt.hu emil-címre várjuk, és mivel igazság és gyorsaság is létezik a Földön, így mindig a legfürgépp zsebébe vándorolnak majd a tikettek. Mindennapra egy kérdés, két jegy. Hajrá!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!