Kézilabda

2012.01.18. 21:44

Férfi kézilabda Eb: Igazi horrormeccs volt

Újvidék, Veszprém - Császár Gábor időn túli hétméteresével hozta döntetlenre a spanyolok elleni csatát a magyar férfi kézilabda-válogatott a szerbiai Eb-n.

Napló

Magyarország-Spanyolország 24-24 (12-11)

Spanyolországgal kellett megmérkőznie a magyar válogatottnak az Eb halálcsoportjának kikiáltott négyes második fordulójában. A hispánok remekül rajtoltak a kontinenstornán, hiszen magabiztos, egyenletes teljesítménnyel legyőzték a címvédő Franciaországot, míg a mieink egy küzdelmes mérkőzésen döntetlent játszottak az orosz alakulattal.

A Makszimov-csapat ellen a küzdést szó szerint kell érteni: különösen a hajrára eldurvuló találkozón Iváncsik Tamás súlyos, Zubai Szabolcs pedig könnyebb sérülést szenvedett. Az MKB Veszprém KC szélsője elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, s több hónapos kihagyásra szorul, természetesen ő már haza is utazott Újvidékről. Helyére a hírek szerint a szűk keretből ezúttal kihagyott Gulyás Péter érkezhet, de csak akkor, ha a válogatott továbbjut a csoportkörből. A szegediek beállósát játékra kész állapotba hozták az orvosok, de Iváncsik helyére a biztonság kedvéért egy beállóst, a csurgói Szöllősi Szabolcsot nevezte Mocsai Lajos szövetségi kapitány a tartalékok közül.

A veszprémi Napló tudósítása ide kattintva olvasható!

Képgaléria itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!