Jégkorong

2011.04.09. 02:28

Kompenzálás az elmaradó hokimeccsekért - a fel nem vett pénz a Japán szövetségé

Budapest - Kompenzálja a szurkolókat a Magyar Jégkorong Szövetség az április 17-én rajtoló divízió I-es vb, Japán visszalépése nyomán elmaradó mérkőzések miatt.

MTI

A bérletesek, illetve a jegytulajdonosok számára - igény szerint - visszatérítési lehetőséget biztosít közvetlenül a torna befejezése után. A kompenzáció lehetőségével 2011. április 26. és május 16. között lehet élni a Papp László Budapest Sportaréna jegypénztárában, az erre a célra külön kijelölt ablakoknál munkanapokon 10 és 18 óra között. Azok a napijegyet vásárló vendégek, akik a tikett érvényességi napján 17 óráig belépnek az aréna területére, hogy megtekintsék a mérkőzéseket, és belépésüket az elektronikus jegyolvasók regisztrálják, a napijegy értékének 33 százalékos összegére tarthatnak igényt visszatérítésként. Azok a napijegyet vásárló vendégek, akik a jegy érvényességi napján 17 óra után lépnek be a Budapest Arena területére, nem jogosultak semmilyen mértékű visszatérítésre. Miután a bérletek is napijegyekből állnak össze, az adott napijegyek esetén is a 33 százalékos kompenzáció érvényes. Amennyiben a vásárló egyáltalában nem használja fel az adott napra vonatkozó jegyét, akkor igény szerint a napijegy, illetőleg a bérlet részét képező napijegy árának teljes összegét kérheti visszatérítésként. A megváltott belépőknél a visszatérítés alapfeltétele az eredeti jegy leadása, vagyis fénymásolatokat a jegypénztárban nem fogadnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!