Hirdetés

2024.05.26. 09:00

Luxus ház a természet ölelésében

A páratlan otthont Pázmándon kínálják eladásra. Igazán hangulatos hogy a nappalihoz egy eltolható üvegfallal kapcsolódik a medence tér, ezzel is tágítva a földszinten a teret amely már eleve nagy mérettel rendelkezik a nyitott galériának köszönhetően. Ebben a házban igazi felüdülés lehet élni, végtelen nyugalom veszi körül és páratlan megoldásokkal alakították ki minden apró részletét.

PR cikk

Fotó: ingatlanbazár

“Eladó egy nappali 5 szobás, PÁRATLAN OTTHON a természet ölelésében.

A ház jellemzői az igényes kivitelezés, kényelmes terek, és a magával ragadó életérzés.

 

Fantasztikus ház, azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, a fa burkolatokat és a tégla párosítást, és az egyedi megjelenést.

Igazi felüdülés ebben a házban élni, végtelen nyugalom veszi körül és páratlan megoldásokkal alakították ki minden kis részletét.

Igazán hangulatos hogy a nappalihoz egy eltolható üvegfallal kapcsolódik a medence tér, ezzel is tágítva a földszinten a teret amely már eleve nagy mérettel rendelkezik a nyitott galériának köszönhetően.

Fotók: ingatlanbazár

A pinceszinten 6 autó elfér kényelmesen, ezen a szinten egy hangulatos borospince is helyet kapott.

Az 5 hálószobás családi ház Pázmándon, Budapesttől fél órányi távolságra, nyugodt, csendes környezetben, 8 km távolságra a Velencei tótól található.

A földszinten amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba WC-vel, egy különálló WC és 2 hálószoba található, és a nappaliból nyílik a medence tér zuhanyzóval és WC-vel.

A tetőtérben kapott helyet egy fürdőszoba, 1 WC és 3 hálószoba.

A pinceszinten garázs, borospince, kazánház és tároló van.

Földszint: 136 m2

Tetőtér: 74 m2

Pince, garázs: 173 m2

Medence tér: 85 m2

Veranda: 26 m2

Az ingatlan fűtése: gázkazánnal, a nappaliban padlófűtés, hálószobákban, fürdőszobákban radiátor, illetve a nappaliban kandalló is található. A ház hűtő-fűtő klímával felszerelt.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!