Hírek

2015.07.10. 16:18

95. születésnapján köszöntötték Csaplár Géza Györgynét

Dunaújváros - Csaplár Géza Györgyné, Marika néni ebben a hónapban ünnepli a kilencvenötödik születésnapját.

Körmendi Erzsébet

Marika néni már öt évvel ezelőtt beírta nevét a város szépkorújainak körében. Ezúttal már a kilencvenötödik születésnapján köszönthette őt otthonában Gombos István humán ügyekért felelős alpolgármester, aki az önkormányzat vezetői nevében kívánt minden jót és egészséget a dunaújvárosi ünnepeltnek.

Fotó: Ady Géza

Csaplár Géza Györgyné Szabadhidvégen született 1920. július 13-án. Édesapja a háború előtt a grófnak volt a kocsisa, anyja háztartásbeliként gondoskodott a családról, nevelte a gyermekeket. Munkája akadt bőven otthon, hiszen Marika néniék öten voltak testvérek.

A szépkorú asszony hatvan évvel ezelőtt, 1955-ben költözött férjével Dunaújvárosba. Marika néni a vasútállomáson dolgozott. Egy gyermeke és 2 unokája (Éva és László), valamint hat dédunokája örvendezteti meg a hétköznapokban. Nagy öröm számára, hogy az egyik unokája a híres dunaújvárosi származású tornász, Óvári Éva, akire különösen büszke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!