Hírek

2015.02.05. 16:10

Jótékonysági rendezvények hava

Dunaújváros - Adni jobb, mint kapni: akár ez is lehetne a jelszava a közeljövő jótékonysági rendezvényeinek.

Pekarek János

Sok a rászoruló ezért sok a jótékonysági esemény is városunkban. Legközelebb szombaton, este hét órától lesz jótékonysági gálaműsor, mégpedig a Dózsa Mozi Centrumban.

Itt Fűrész Csenge javára adnak műsort: a mezőfalvi kislány tavaly november elsején autóbalesetben veszítette el édesanyját, testvérét és nevelőapját.

A műsorban fellépnek a Vasas Táncegyüttes, a Baracsi Néptáncegyüttes tagjai, a Budapesti Táncművészeti Stúdió táncosai, az Ének Iskolája résztvevői, ifjabb Berki Artúr, Kenedi Veronika, Happy Gang, Terék Blanka, a Magyarországi Orvosmuzsikusok Egyesülete.

Teleki Gergő orgonapróba közben a református templomban, készülődve a jótékonysági koncertre

Március 6-án a dunaújvárosi református templomban lesz jótékonysági koncert Bugyik Károly és három, félárván maradt kisgyermeke javára. Az este 6 órakor kezdődő esten orgonakoncertet ad a templom új orgonáján Teleki Gergő zongora- és orgonaművész, a Quintia Zenekar, valamint fellépnek a Bartók Kamaraszínház művészei. Jegyek kaphatók a Bartók Kamaraszínházban, a nagyvenyimi művelődési házban, a baracsi faluházban.

Egy vak lány, Jovány Barbara javára rendez jótékonysági estet a Bartókban volt tanítónője, Huszti Józsefné március 12-én. Fellépnek többek közt a Vasas Táncegyüttes és a zeneiskola növendékei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!