Hírek

2014.08.15. 15:05

Bringatúra a Velencei-tó körül

Sukoró - Augusztus 30-án tartja a Fejér Megyei Hírlap immár a negyedik tókerülő bringatúráját. Az ingyenes, sok kísérőprogrammal tarkított rendezvényen Kocsis Tibor lesz a sztárvendég.

Sebestyén Lilla

A most harminchárom éves Kocsis Tibor számos tehetségkutató műsorban énekelt, mire 2011-ben, megnyerte az X-Faktort és befutott.

A három évvel ezelőttti siker óta eltelt időszakban, pedig számos dala és két új albuma az Irány az élet! és az Új holnap is megjelent.

Az elsősorban könnyűzenei műfajában lubickoló Tibi - becenevén Tibó - most a Fejér megyei rajongóknak hozza el legújabb számait. Ugyanis ő lesz a IV. Hírlap Bringatúra sztárfellépője, amelyet megyei rendőr-főkapitánysággal, a baleset-megelőzési bizottsággal, a katasztrófavédelmi igazgatósággal és a sukorói önkormányzattal közösen szervezünk. Koncertje délután, háromnegyed ötkor kezdődik a sukorói focipályánál felállított színpadon, ami a tókerülő túra cél és rajt állomása is egyben. Az ingyenes, rengeteg kísérőprogrammal tarkított kerékpártúra lényege, hogy együtt, családias hangulatban tegyünk valamit az egészségünkért, népszerűsítsük a mozgást.

A rendezvényre már most érdemes regisztrálni, ide kattintva!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!