Hírek

2013.01.13. 08:35

Váróterem ajtaján dörömbölt egy férfi - ittasok a hidegben

Fejér megye - A hidegben könnyen nagyobb bajuk is eshetett volna azoknak az embereknek, akiknek biztonságba helyezéséről gondoskodtak a rendőrök.

feol-duol

A gárdonyi járőrök január 12-én délután Pettend és Kápolnásnyék között, a kerékpárúton intézkedtek egy 47 éves kápolnásnyéki férfivel szemben. Az illető ugyanis erősen ittas állapotban volt, és fején eséstől származó sérülést szenvedett. A rendőrök mentőt kértek hozzá, akik Székesfehérvárra kórházba szállították ellátása céljából.

Az adonyi rendőrök ugyanezen a napon az esti órákban egy 39 éves pusztaszabolcsi férfi otthonába mentek, aki szintén ittas állapotban agresszíven viselkedett. Mentőt hívtak hozzá, akik a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállították.

Késő este egy 34 éves baracsi férfit igazoltattak a járőrök Baracson, a Kossuth Lajos utcában, ahol a postahivatal előtt magatehetetlenül a földön feküdt, erősen ittasan. Állapota miatt biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították, ahol az édesanyjának átadták.

Nem sokkal később a dunaújvárosi rendőrök egy 54 éves hajléktalan személyt igazoltattak Dunaújvárosban, a Kandó Kálmán téren lévő vasútállomásnál. A férfi a zárt állapotban lévő váróterem ajtaján dörömbölt, és oda akart bejutni a hideg elől. Biztonsági intézkedés keretében a rendőrök mentőt kértek hozzá, akik a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállították – közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!