Hírek

2013.01.23. 10:21

Ittasan dühöngött egy beteg fiú

Fejér megye - Két esetben is ittas, magatehetetlen, illetve agresszív emberrel szemben intézkedtek a rendőrök kedden.

feol-duol

Az ercsi járőrök január 22-én délután egy 51 éves helybéli férfivel szemben intézkedtek Ercsiben, a Kispusztai utcában, ahol magatehetetlen, sérült és erősen ittas állapotban találtak rá. Mentőt kértek hozzá, akik beszállították a Dunaújvárosi Kórház Pszichiátriai Osztályára. A biztonsági intézkedés során a férfivel szemben kényszerítőeszközt kellett alkalmazni, mert agresszíven viselkedett.

Ugyanezen a napos este a dunaújvárosi járőrök állampolgári bejelentés kapcsán megjelentek Dunaújvárosban, a Váci utcában, ahol egy 15 éves fiúval szemben intézkedtek, aki ittas állapotban dühöngött. A hozzátartozók elmondták a rendőröknek, hogy a fiatal pszichiátriai beteg és nem szedte be a gyógyszereit, amiből kifolyólag indulatos és agresszív lett. A járőrök, állapota miatt mentőt kértek a helyszínre, majd biztonsági intézkedés keretében a fiút a mentőkkel a Dunaújvárosi Kórház Pszichiátriai Osztályára beszállították - tudtuk meg szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!