Hírek

2012.04.14. 02:28

I. Akarat Ereje Jótékonysági Foci Kupa: hagyomány lesz belőle

Dunaújváros - Érdemes lesz ellátogatni vasárnap az Arany-iskola tornacsarnokába: egy hagyomány születésének lehetnek szemtanúi. Mégpedig nem csak a focikedvelők!

Pekarek János

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány által életrehívott kupa bevétele a Móricz Zsigmond Általános Iskola most negyedik osztályt végző diákjának, a súlyos izombetegségben szenvedő Szatmári Ádámnak hivatott segíteni. A tíz versenybe lépő csapat a városi kispályás labdarúgóbajnokság mezőnyéből került ki. Rajtuk kívül külön gálameccset vívnak Ádám osztálytársai - Ádám barátaival. A döntő mérkőzés külön érdekessége, hogy a kezdőrúgást a futball nagy rajongója, maga Szatmári Ádám végzi el!

A focikupa helyszíne az Arany János Általános Iskola tornacsarnoka. A hagyományteremtő célzattal megszervezett vetélkedő minden résztvevő csapata hozzájárul fellépésével Ádám gyógyulásához. Rajtuk kívül számos szponzor segítette a kupa megszervezését - de rajtuk kívül is minden támogatót szívesen látnak az I. Akarat Ereje Kupán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!