Hírek

2011.04.06. 04:26

Finisen túl a tanulmányi versengés

Dunaújváros - A Bánki Donát Gimnáziumban rendezett kétnapos országos informatikai tanulmányi verseny döntő megmérettetése kedden a végéhez érkezett.

Szulik Ákos

A mindenkori házigazda, vagyis a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola klubhelyisége adott otthont kedden a tizenkilencedik alkalommal megrendezett döntő összecsapás ünnepi zárórendezvényének, ahol a versenyzők dr. Szántó Jenőtől, a Dunaújvárosi Főiskola oktatási rektorhelyettesétől és Müller Attilától, a házigazda intézmény igazgatóhelyettesétől vehették át megérdemelt ajándékukat: technikusi vizsgájuk bizonyos részei alól felmentésben részesülhettek. A legjobbak emellett oklevéllel, pénz- és tárgyjutalommal, valamint egy résztechnikusi végzettséggel gazdagabban térhettek haza otthonaikba. A CAD-CAM informatikusok között összesítésben Benitsch Adrián (Győr) lett az első, míg a dobogó második fokát iskolatársa, Kállai Zsolt (Győr) foglalhatta el. A kategória harmadik helyét Telegdi Tamás (Salgótarján) tudhatta megáénak. Az AutoCAD csoport győztesének Mayer András Györgyöt (Szombathely) hirdették ki, őt Németh Barnabás (Szombathely) és Kunkli Géza (Debrecen) követte a dobogón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!