Játékosként marad

2024.06.10. 09:00

Új edzője lesz a Mezőfalva csapatának

Ősztől már nem Villám Balázs vezeti az edzéseket a KK Grain Kft. - Mezőfalva felnőtt, a Fejér vármegyei első osztályban szereplő futballcsapatánál.

Horváth László

Villám Balázsra játékosként továbbra is számíthat az első osztályban szereplő csapat

Fotó: Horváth László

Ugyanis új munkahelyének időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy teljes erőbedobással és állandó jelenléttel vegyen részt a munkában. 
Ráadásul egyik héten délelőttös, másik héten pedig délutános, tehát egy hét biztosan kiesett volna az edzéstartásból – kaptuk az információt a Fejér vármegyei I. osztályban harcoló csapat edzőjétől, aki pályára is lép az együttesben. A srácokat azonban nem hagyja ott a tréner, mivel játékosként ezután is számíthatnak rá. A vezetéssel is jó a kapcsolata, így semmi akadálya a futball folytatásának, csak a következő szezonban már nem ő fogja adni az instrukciókat.

A Mezőfalva újoncként szerepelt a most véget ért szezonban, a bajnokságban. S célját teljesítve, meg is ragadt az élvonalban, miután a tizenkettedik helyen fejezték be a pontvadászatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában