Labdarúgás

2024.05.12. 17:45

A vereséggel oda a dobogós álmaiknak

Az NB III. dél-nyugati csoportjának huszonnyolcadik fordulójának vasárnap délelőtti összecsapásán az FC Dunaföldvár a Ferencvárosi TC második számú csapatának vendégeként lépett pályára.

Gróf András

Keresztes Barnáék négy gólt kaptak a Ferencvárostól

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ferencvárosi TC II – FC Dunaföldvár 4–0 (2–0)
FTC II: Tóth Z. – Lukács D., Horváth B. (Ladányi G. az 52. p.), Takács Á., Fenyvesi, Manner, Szabó Sz. (Berényi a 68. p.), Nemes, Bagi, Molnár M., Halmai (Gágyor a 46. p.). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.
FC Dunaföldvár: Vukman – Görög, Gál Sz., Molnár S., Rabi (Horváth A. a 46. p.), Ladányi V. (Ladányi P. a 74. p.), Bartha L., Keresztes B. (Polgár a 46. p.), Keringer, Horváth B. (Berekali a 46. p.), Tóth M. Vezetőedző: Varga Balázs.

Rögtön a találkozó elején hátrányba kerültek a vendégek. A kilencedik percben Bagi Ádám vette be a földváriak kapuját. A harminckettedik percben Horváth Bence találatával már kétgólosra nőtt a házigazdák előnye. 
A szünetben Varga Balázs vezetőedző hármas cserével próbálta meg frissíteni a csapatát, de ez sem vezetett eredményre. A második játékrész hajrájában bekapott újabb két góllal súlyos vereség lett a vége. A nyolcvanadik percben Nemes Márton volt eredményes. Két perccel később pedig Gágyor Domány állította be a végeredményt. 
A szikrázóan kemény összecsapáson számos sárga lap mellett a kilencvenedik percben Keringer Ádámot kiállította a játékvezető. Ezzel a fiaskóval az FC Dunaföldvár együttese valószínű, hogy kiszállt a harmadik helyért folyó csatározásból.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában