Negyedik helyezés

2024.04.14. 12:47

Várakozáson felül

Agárdy Csaba

Jónás Balázs, az Acélbikák egyik tehetsége

Fotó: Laczkó Izabella

Negyedik lett a serdülők bajnokságában a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A DAB a székesfehérvári FEHA 19 ellen vívott az egyik fél három győzelméig tartó csatát. A székesfehérvári két meccs után 1–1 volt az állás, majd a párviadal Szekszárdon folytatódott. Ugyanis Dunaújvárosban március végétől már nincs jég, ezért a DAB hazai pályának Szekszárdot választotta. Itt az első meccsen hosszabbításban nyert a FEHA 19, amivel 2–1-es előnyre tett szert. A negyedik meccset azután 7–4-re nyerték meg a fehérváriak, így övék lett a bronz, a DAB pedig negyedik lett, ami a várakozáson felüli teljesítmény. 

Somogyi Balázs, az Acélbibák edzője röviden így értékelte a szezont: – Volt egy jó alapanyagunk, hozzájuk igazoltunk három játékost Jászberényből, és három év kihagyás után visszatért Komáromi Lóránt, aki meghatározója lett a csapatnak. A negyedik hellyel szerintem mindenki elégedett, a legfontosabb, hogy remek csapatszellemet sikerült kialakítani. 

DAB–FEHA 19 4–7 (0–1, 2–1, 2–5) 

DAB: Bobrov – Bánvölgyi, Dávid, Sándor, Hvozdiev, Demeter, Juhász Z., Fáncsik, Komáromi, Jónás, Szabó P., Svejkovszky, Subbotin, Hujber, Kiss B., Tokai, Veszelszki. Vezetőedző: Somogyi Balázs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában