Futsal

2024.04.15. 08:00

Élesedik a küzdelem az alsóházi rájátszásban

Újabb komoly feladat vár a Dunaújváros Futsal csapatára hétfőn este az Asterix Érd SC otthonában a férfi futsal NB II. nyugati csoport alsóház 7. fordulójában.

Balogh Tamás

Hétfőn késő este a sereghajtó ellen lép pályára a Dunaújváros Futsal

Fotó: Balogh Tamás

Tessék elhinni, hogy semmit sem „néztem be”, amikor az újvárosi fiúk komoly feladataként emlegettem az alsóházi bajnoki tabella negyedik, pillanatnyilag kieső helyén álló Asterix elleni csatát.

A DF legutóbbi hazai pályás, 12–0-s diadalát sem felejtettem el, ahol négy remek játékosuk: Kiss Patrik, Német Tamás, Varga Milán, Váradi Kornél két-két, Csányi Dávid, Ivacs Gábor, Kuti András, és Vincze Dezső pedig egy-egy gólt lőtt. Ráadásul Cseresnyés Alex az összes tihanyi kísérletet mattolta. Az ördög és az aktuális ellenfél viszont soha nem alszik.

Belátható, hogy az érdi legényeknek mekkora diadalt és szépségtapaszt jelentene megcsípni a nyugati csoport legjobb csapatát! Valószínűleg mindent el is követnek az éjszakai matinéjukon – este kilenckor lesz a kezdés – a sikerük érdekében.
Az persze nyilvánvaló, a Dunaújváros Futsal legénysége mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az alsóházban ők zárják a szezont az első helyen. Két elvesztett csata után már nagyon nem óhajtanak újabb pontokat veszíteni a hátralévő meccseken. Győzni mennek Érdre is. A tudásuk meg van hozzá.

A bajnokság állása

H. CsapatM.Gy.D.V.LG.KG.GK.P.Megjegyzés
1.MAD DOGS-VIADUKT SEMAD DOGS-VIADUKT SE541025131217Hozott pont: 4
2.DUNAÚJVÁROS FUTSALDUNAÚJVÁROS FUTSAL53022652115Hozott pont: 6
3.TIHANYI FCTIHANYI FC53021118-711Hozott pont: 2
4.ASTERIX SC ÉRDASTERIX SC ÉRD41031027-174Hozott pont: 1
5.WPC MEISTER-ÉRD-SZISEWPC MEISTER-ÉRD-SZISE50141524-91Hozott pont: 0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában