Vármegyei foci

2024.04.13. 09:00

A Mezőfalva jó esélye az idei első győzelemre

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok küzdelmei a hajrához közelednek. A hétvégi fordulójában is számos fontos összecsapást rendeznek. Ebben a körben minden találkozó 16.30 órakor kezdődik.

Gróf András

A Baracsnak nyernie kell az Aba Sárvíz ellen, ha versenyben akarnak maradni az első helyért

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonharmadik fordulójában szombaton a következő négy találkozót rendezik: Mór - Sárbogárd, Sárosd – Tóvill-Kápolnásnyék, Mány-Bicske II – Martonvásár, Tordas – Lajoskomárom. Vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva gárdája a sereghajtó Bodajk otthonában lép majd pályára. Villám Balázs együttesének jó esélye van arra, hogy megszerezze idei első győzelmét. A játéknap további programja: Enying – Maroshegy, Ercsi Kinizsi - MÁV Előre Főnix. Ezúttal a Csór Truck-Trailer együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizenkilencedik fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az éllovas Adony a Sárszentmihály-Masterplast otthonában újabb nagy lépést tehet a bajnoki elsőség megszerzéséért. A második helyezett Baracs az Aba Sárvíz csapatát fogadja. A házigazdáknak nem szabad botlaniuk, ha valamilyen szinten bele szeretnének szólni az aranyéremért folyó küzdelembe. A Nagyvenyim fontos hazai győzelmet követően a Besnyő vendégeként is esélyes a három bajnoki pont megszerzésére. Kiegyenlített küzdelem várható a Sárosd II – Nagykarácsony páros csatában. A Polgárdi – Előszállás párharc esélyese egyértelműen a hazai együttes. A játéknap hetedik meccse a Seregélyes – Káloz párharc lesz. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Beloiannisz gárdája a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának tizenkilencedik fordulójában csak a Lajoskomárom II – Alap és Rácalmás – Cece találkozókat rendezik szombaton. A vasárnapi menetrend a következő: Sárszentágota – LMSK, Szabadegyháza - Kisláng, Vajta - Nagylók, Kőszárhegy – Kulcs, Tác-Csősz - Dég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában