Vármegyei foci

2024.03.30. 08:30

Az Előszállás és a Nagyvenyim is rangadót játszik

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában a szombati mérkőzések 15, míg az óraátállítás miatt a vasárnapiak 16 órakor kezdődnek.

Gróf András

A Nagyvenyim a mögötte egy ponttal álló Beloiannisz otthonában játszik rangadót szombaton

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonegyedik fordulójában szombaton a következő három mérkőzést rendezik: Mór - Mány-Bicske II, Sárosd – Lajoskomárom, Tordas - Ercsi Kinizsi. Másnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva a Tóvill-Kápolnásnyék együttesét fogadja. A házigazdák a tavasszal még nem szereztek egyetlen pontot sem. Most sem lesz egyszerű dolguk az élmezőnyhöz tartozó kápolnásnyékiek ellen. A játéknap további programja: Csór Truck-Trailer – Bodajk, Enying – Sárbogárd, Martonvásár - MÁV Előre Főnix. Ezúttal a Maroshegy együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizenhetedik fordulójának egyetlen szombati párharca a Beloiannisz – Nagyvenyim találkozó lesz. A vasárnapi játéknapon rendezik a Baracs – Seregélyes találkozót, amelyen a hazaiak nem engedhetnek meg maguknak egy újabb pontvesztést. A listavezető Adony gárdája idegenben, a Sárosd második számú csapatával találkozik, ahol kemény csatára számíthat. Az Előszállás alsóházi rangadót játszik a Sárszentmihály-Masterplast otthonában. A további párosítás: Besnyő – Káloz, Polgárdi - Aba-Sárvíz. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Nagykarácsony gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának tizenhetedik fordulójában csak a Lajoskomárom II – Kulcs találkozót rendezik szombaton. A vasárnapi menetrend a következő: LMSK – Alap, Szabadegyháza – Nagylók, Sárszentágota - Kisláng, Vajta – Dég, Kőszárhegy - Cece, Tác-Csősz – Rácalmás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában