Jó tanulók és sportolók

2024.03.01. 20:48

A Rudas és a Dózsa diákjainak, testnevelőjének elismerése

Fejér vármegye hat településének tizenhárom intézményéből összesen tizenegy sportág képviselője kapott elismerést a Fejér Megyei Diáksport Szövetség „Jó tanuló–Jó sportoló” gáláján, amit a székesfehérvári városháza dísztermében rendeztek.

Gallai Péter

A Dózsa iskola díjazottjai közül Utassy Lilla, Vas Kata és Mezei Zoé vette át személyesen a díjat, illetve testnevelőjük Szabóné Vida Andrea

Forrás: Dózsa iskola

Két kategóriában húsz diák vehette át a kiváló teljesítményért járó díjat, míg a vármegyei diáksportban dolgozó pedagógusok munkáját különdíjjal ismerték el.

A köszöntőket követően az elismeréseket Mészáros Attila alpolgármester, Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatója, valamint Horváth Lajos Zoltán, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum főigazgatója és Gachovetz Tibor, a Fejér Megyei Diáksport Egyesület elnöke adta át – számolt be róla Székesfehérvár honlapja. 

A díjazottak között a dunaújvárosi iskolák hat diákja szerepelt: Angyali Dalma (Rudas, kézilabda), Mayer Eszter (Rudas, szertorna), Mezei Zoé (Dózsa, kézilabda), Utassy Lilla (Dózsa, birkózás),  Vas Kata (Dózsa, kézilabda), illetve Vas Lili (Dózsa, kézilabda). 

A dunaújvárosi körzet legjobb sportolója az adonyi Szent István Általános Iskola tanulója,  Auer Hanna lett. A 2022/2023. diákolimpiai versenysorozatban elért eredmények, a nevezési aktivitás és a versenyrendszerben nyújtott közreműködésük alapján a körzetitestnevelő-elismerést a Dózsa iskolából Szabóné Vida Andrea is átvehette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában