Vármegyei foci

2024.03.23. 07:30

A Nagyvenyim esélyesként várja a fordulót

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén minden mérkőzés 15 órakor kezdődik.

Gróf András

A Mezőfalva idén még nem tudott pontot szerezni az első osztályban, a Mány-Bicske II ellen sem lesz könnyű dolguk

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszadik fordulójában szombaton rendezik a Mány-Bicske II - KK Grain Kft. – Mezőfalva találkozót. A tizedik hazaiak a tavasszal még nem veszítettek mérkőzést, míg a tizenegyedik vendégek még pontot sem szereztek. Tehát az eddigi idei eredmények alapján nem a mezőfalviak a találkozó esélyesei, de szerencsére a pályán nem a papírforma rúgja a labdát. 

A játéknap másik találkozója a Sárbogárd – Csór Truck-Trailer összecsapás lesz. A vasárnapi programban a következő mérkőzések szerepelnek: MÁV Előre Főnix – Sárosd, Lajoskomárom – Mór, Tóvill-Kápolnásnyék – Enying, Bodajk – Maroshegy, Ercsi Kinizsi – Martonvásár. Ezúttal a Tordas együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizenhatodik fordulójában minden meccset vasárnap rendeznek. A bajnoki tabella második helyén álló Baracs a hatodik Sárosd második számú együttesét látja vendégül. A hazaiak számára fontos a győzelem megszerzése, ha még harcolni akarnak a bajnoki címért. Az ötödik Nagyvenyim az alsóházi Sárszentmihály-Masterplast gárdáját fogadja. Az eddig megszerzett pontok alapján egyértelműen a házigazdák a találkozó esélyesei. Az utolsó előtti Előszállás és a holtversenyben harmadik Nagykarácsony párharc vendég győzelmet ígér. A további párosítás: Seregélyes – Besnyő, Káloz – Polgárdi, Aba-Sárvíz – Beloiannisz. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban az éllovas Adony gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának tizenhatodik fordulójában csak a Rácalmás – Kőszárhegy találkozót rendezik szombaton. A vasárnapi menetrend a következő: Cece – Vajta, Dég – Lajoskomárom II, Kulcs – Szabadegyháza, Nagylók – LMSK, Alap – Kisláng, Tác-Csősz – Sárszentágota.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában