Végre hazai medencében

2024.02.29. 10:00

Új edzővel, Zsámbok Lilivel kezdték a férfi vízilabdázók a rájátszást

Az OB II-es férfi vízilabda-bajnokságban szereplő DFVE Duna-Via csapata szombaton itthon rendezte meg a rájátszás első csoportkörét.

Gallai Péter

A dunaújvárosi csapat két meccset játszott, egyet megnyert, egyet elveszített

Fotó: Laczkó Izabella

Az alapszakasz lezárulta után egy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel zárt csoportjában az OB II-es férfi vízilabda-bajnokságban szereplő DFVE Duna-Via vízilabda együttese. Mindezt úgy, hogy minden találkozójukat idegenben játszották. 
A középszakaszban a 17–21. helyért a pécsi PTE-PEAC együttesével, a szolnoki Invictussal, a békéscsabai klubbal valamint a szentesi fiúkkal kerültek össze.
Az első csoportkört szombaton Dunaújvárosban rendezték meg, ahol két meccs várt az új edzővel, Zsámbok Lilivel kiálló csapatra.

DFVE Duna-Via – PTE-PEAC 5–11 (2–3, 1–3, 1–4, 1–1) 
DFVE: Mudi – Rónavári, Tóth 1, Horváth M., Monori, Horváth P. 1, Kovács. Csere: Kopasz, Bőhm, Boros 2, Nagy 1, Kun-Gerendás, Osztotics.

A korábbi kiváló játékossal, Zsámbok Lilivel folytatja a csapat
Fotó: Laczkó Izabella

Invictus – DFVE Duna-Via 9–19 (5–3, 1–3, 3–7, 0–6)
DFVE: Mudi – Durda, Boros 3, Nagy 3, Bőhm 1, Horváth M., Tóth 3. Csere: Kovács, Rónavári 1, Monori, Gyulai 3, Osztotics 2, Turner 2, Horváth P. 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában