Felkészülés

2024.02.09. 18:06

Megfelelő terhelés, elkerülhető gólok

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata pénteken hazai pályán játszott felkészülési találkozót a Komárom VSE ellen.

Gróf András

A hatalmas szélben játszott találkozót végül a szintén NB III-as Komárom nyerte

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A két harmadosztályú együttes a radari műfüves pályán csatázott egymással.
Dunaújváros FC – Komárom VSE 0-2 (0-2)
DFC: Hompót L., – Puskás G., Horváth M., Zsákovics, Dankó N., Hegedűs K., Stampfel, Tapiska, Gál B., Vörös T., Marlen. Vezetőedző: Dobos Barna. Cserék: Molnár L. Kozma B.

A mérkőzés félórás csúszással kezdődött, mert a vendégek késve érkeztek Dunaújvárosba. A DFC keretében több játékos is kisebb sérüléssel bajlódott, így kevés bevethető labdarúgó állt Dobos Barna vezetőedző rendelkezésére. Ráadásul a kezdőbe jelölt Patkós Kevin is megsérült a bemelegítésnél. Játszhatott viszont Dankó Nándor, aki leigazolása esetén védekező közáppályás szerepkörben lehetne hasznára az együttesnek. 

A hatalmas szélben lejátszott találkozón a vendégek már az első félidőben kétgólos vezetést szereztek. Az utóbbi időszakra jellemző módon mindkettő vendég találat elkerülhető lett volna. Összességében elmondható, hogy a meccs elérte az egyik célját, hiszen a pályán lévők megfelelő terhelést kaptak.

Változás történt az előre eltervezett programban, az újvárosiak a következő felkészülési találkozójukat február 16-án 13 órakor szintén hazai pályán játsszák a Fejér vármegyei első osztály listavezetője, a MÁV Előre FC Főnix ellen. Másnap a Dunaújváros Stadionban pedig a III. Ker. TVE gárdáját fogadják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában