Nem várt vereség az elődöntőben

2024.02.22. 14:06

Ezúttal nem voltak angyalok

Az Angels NJSE az U25-ös női jégkorong-bajnokság A-csoportjában megkezdte párharcát a döntőbe jutásért.

Agárdy Csaba

Archív.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az első mérkőzésen Dunaújvárosban nem várt vereséget szenvedtek az Angyalok veszprémi Rampage Women’s Hockey együttesétől 
(1–4).
Az egyik fél két győzelméig tartó párharc esélyesének két okból is az Angels számított: az alapszakaszt a dunaújvárosi hölgyek nyerték, míg a Rampage a negyedik helyen végzett. Arról már ne is beszéljünk, hogy a csapatok eddig két meccsét az idei bajnokságban az Angels nyerte (3–1, 2–0). Így nem véletlen, hogy az Angels hívei számára a szerda késő esti találkozón született 4-1-es vendégsiker nagy csalódás volt.

Angels NJSE – Rampage Women’s Hockey 1–4 (0–0, 0–1, 1–3)
Angels: Balogh Brigitta (Phillipson) – Schneider, Tőkési, Bátyi (1), Sághy 1, Börcsök (1) – Jónás T., Jónás L., Balogh Bettina, Göksel, Sárvári – Gubits, Méhes, Szabó. Vezetőedző: Láng Zoltán.
Egészen az 56. percig nem dőlt el semmi, hiszen addig csak egy góllal vezettek a vendégek (1-2). Ekkor azonban két perc alatt kétszer is eredményes volt a Rampage, és ezután már nem tudott újítani a dunaújvárosi alakulat.
Láng Zoltán: – Nem akarok mentegetőzni, de betegség miatt hiányzott három meghatározó játékosunk. A baj azonban az volt, hogy eddig kétszer nyertünk a Rampaga ellen, és a lányok azt hitték, hogy ötvenszázalékos teljesítménnyel is nyerni lehet. Nincs más hátra, vissza kell szereznünk a pályaelőnyt. Ha azt játsszuk, amit tudunk, akkor nem lehet gond.
A párviadal második találkozóját március 2-án szombaton Székesfehérváron rendezik meg. (A Rampage-ben több székesfehérvári hokis is szerepel, ezért a hazai bajnoki meccseiken ott fogadják az ellenfeleket.) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában