Hölgyek a jégen

2024.02.20. 14:30

Az Angyalok a döntőért

A női jégkorongozók U25-ös bajnokságában befejeződött az alapszakasz, és szerdán elkezdődik a rájátszás, az elődöntő.

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az alapszakaszt a dunaújvárosi Angels NJSE nyerte meg, a döntőbe jutásért a veszprémi Rampage Women’s Hockey együttesével küzd meg két győzelem erejéig.
Az alapszakasz utolsó fordulójában az Angels Gyergyószentmiklósón az ACS Fox Hockey ellen játszott, és 3–2-re nyert. Ezen a találkozón a dunaújvárosi csapatban Phillipson Elza Noémi, Balogh Brigitta (kapusok), Tőkési Júlia, Schneider Kata, Bátyi Boróka, Sághy Lara, Börcsök Dóra, Jónás Titanilla, Tan Nisan Göksal, Juhász-Berencsi Luca, Ilisz Emese Tea, Balogh Bettina, Szabó Bíborka, Méhes Adrienn, Sárvári Noémi Flóra szerepelt Láng Zoltán vezetőedző irányítása mellett.

Az alapszakasz végeredménye: 1. Angels NJSE 10 mérkőzés/20 pont, 2. MAC Marilyn 10/18, 3. HK Budapest 10/16, 4. Rampage Women’s Hockey 10/14, 5. Ferencváros-Telekom 10/11, 6. ACS Fox Hockey 10/11.
Az Angels NJSE szerdán kezdi meg az  elődöntőt. Az első mérkőzés a Dunaújvárosi Jégcsarnokban  lesz, a találkozó 19.45 órakor kezdődik. A második mérkőzés március 2-án Székesfehérváron rendezik meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában