Kiválasztás

2024.01.17. 08:30

Újabb DKKA-toborzóra várják a fiatalokat

A DKKA női kézilabdaklub előzetes regisztráció után újabb kiválasztónapot rendez január 27-én a sportcsarnokban, amelyre ezúttal a 2008 és 2011 között született lányok jelentkezését várják helyből, a környező településekről, vagy akár az egész országból.

Gallai Péter

A decemberi toborzó után januárban ismét tart egyet a klub

Fotó: Laczkó Izabella

 Az ingyenes esemény 10 órakor kezdődik, a regisztráció és a köszöntő után elkezdődnek az általános antropometriai és motorikus, illetve a sportágspecifikus mérések. Eközben a kísérő szülők részére a DKKA képzési rendszeréről, illetve a választható tanintézményekről tartanak ismertetőt. Az esemény után 17 órától a Dunaújvárosi Kohász–Győri Audi ETO KC NB I.-es bajnoki mérkőzést is megtekinthetik a kiválasztó résztvevői. 

A jelentkezőket kérik, ha van, saját labdát, illetve sportcipőt és váltóruhát hozzanak magukkal. További kérdésekkel kapcsolatban dr. Paic Róbert utánpótlásszakmai vezető áll rendelkezésre a +36-30/619-1403-as telefonszámon. Vagy e-mailen a dfdka12­­@­gmail.com címen is várják a megkereséseket a toborzóval kapcsolatban. 

A kiválasztóra ITT lehet jelentkezni, a kitöltési és visszaküldési határidő január 25., csütörtök, 16 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában