Felkészülés

2024.01.16. 21:00

Munkában a DFC, szerdán jön az első edzőmeccs, amiből hetet terveznek

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata a múlt héten megkezdte a felkészülést az NB III-as labdarúgó-bajnokság dél-nyugati csoportjának tavaszi idényére.

Gróf András

Elkezdte a felkészülést a csapat

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

 Az első bajnoki összecsapást március 3-án rendezik majd, amikor a dunaújvárosiak az FC Nagykanizsa vendégeként lépnek pályára. Addig azonban rengeteg idő van az alapos fizikai, illetve taktikai felkészülésre. 

A sereghajtó újvárosiak hátránya négy pont a biztos bennmaradást jelentő tizenkettedik helyen álló Bonyhád-Majossal szemben, amit a tavaszi tizenhárom mérkőzésen kellene ledolgozni. 

A DFC játékosai a múlt hétfőn felméréssel kezdték az idei esztendőt, szerdán 12 órakor pedig már az első felkészülési találkozójukat is lejátsszák. Az ellenfél idegenben a másodosztályban jelenleg tizennegyedik helyen álló BVSC-Zugló együttese lesz. A fővárosiak jó játékerőt képviselnek, hiszen a szombaton az NB I listavezetőjének, a Paksi FC-nek az otthonában úgy kaptak ki 3-2-re, hogy a félidőben még 2-0-ra vezettek. A vasutasok biztosan jóval előrébb tartanak a felkészülésben, hiszen az NB II-es pontvadászat február 4-én startol.

A további tervezett edzőmérkőzések: Dunaújváros FC - BFC Siófok (január 28. vasárnap, 13 óra), Dunaújváros FC – Kecskeméti TE II (február 03. szombat, 11 óra), Dunaújváros FC – Balatonfüredi FC (február 07. szerda, 17 óra), Dunaújváros FC – Komárom VSE (február 09. péntek, 13 óra), Dunaújváros FC – MÁV Előre FC Főnix (február 17. szombat, 11 óra), Dunaújváros FC – BKV Előre (február 25. vasárnap, 13 óra).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában