Sorsolás

2024.01.18. 09:00

Az NB I egyik élcsapata lesz a következő kupaellenfél

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójának párosítását, amelyen érdekelt volt a Dunaújváros Futsal alakulata is.

Gallai Péter

Pénteken hazai pályán nyerni akarnak

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az NB II-es újvárosiak az előző körben az élvonalbeli Aramist búcsúztatták 4–1-re, most pedig nem mondhatták magukat nagyon szerencsések, mert a nyolcaddöntőben ismét NB I-es, sokkal nehezebb ellenfelet kaptak, a jelenleg harmadik helyen álló Veszprémet. A húzás területi alapon zajlott, azaz nyolc csapat nyugatra, nyolc keletre került, viszont itt már nem volt kiemelés.

A két csapat egyébként éppen októberben, a bajnoki szünet alatt Dunaújvárosban edzőmérkőzést játszott egymással, amit a Veszprém egy góllal megnyert – nyilván ebből a találkozóból nem szabad kiindulni. Szintén érdekesség, hogy az ellenfél edzője az a Fehér Zsolt, aki évekig volt a DF irányítója, a csapatban pedig Fridrich Dávid, vagy Dorogi Benjámin szerepelt korábban Dunaújvárosban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában