Szettet csent a DKSE

2023.11.26. 18:30

Még mindig várni kell, hogy átlépjék árnyékukat

Gróf András

Az első helyen álló Kaposvár lesz a vendég

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának tizedik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese Pénzügyőr SE otthonában lépett pályára. Az összecsapást négyjátszmás csatában az esélyesebb hazai gárda nyerte.

Pénzügyőr SE – Dunaújvárosi KSE 3:1 (16, -23, 14, 22)

Pénzügyőr SE: Rása, Tóth K., Szalai, Kövessy, Kovács Z., Kiss D., Feliciano (liberó). Csere: Székely, Majoros, Kozmuharov (liberó), Mihálovits, Kispál, Solti. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

Dunaújvárosi KSE: Juhász B., Farkas L., Németh Z., Gőczi, Béres, Kisházi, Kuti M. (liberó). Csere: Cserép, Vadász, Makó, Peredi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Jókay Zoltán, a Pénzügyőr vezetőedzője: – Ezen az összecsapáson a többnyire eddig kevesebbet játszottak kaptak szerepet, de sajnos most nem mindenki élt ezzel a lehetőséggel és sok hibával megsegítettük az ellenfelet.

Tomanóczy Tibor: – Az első szett után sikerült változtatni a felfogásunkon és a játékunkon. Így tudtunk egy jó mérkőzést játszanunk a sokkal erősebb kerettel rendelkező hazai csapattal. Közel voltunk hozzá, hogy pontot szerezzünk. Sajnos még mindig várat magára, hogy átlépjük az árnyékunkat, amihez azért sok mindenben javulnunk kell még.

A forduló további eredményei: Debreceni EAC – MEAFC-Peka Bau 3:0, MÁV Előre Foxconn – Vidux-Szegedi RSE 3:0, MAFC-BME – Dág KSE 3:2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában