Röplabda

2023.11.17. 14:30

Játszmát nyerni is bravúr lenne a DKSE fiataljaitól

Gróf András

A Debrecen fogadják a visszavágón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának kilencedik fordulójának Dunaújvárosi KSE együttese a Dág KSE vendégeként lép pályára. Az összecsapás szombaton 15 órakor kezdődik az esztergomi Suzuki Arénában.

A dunaújvárosi fiatalok legutóbb Vidux-Szegedi RSE elleni idegenbeli találkozón nem játszottak rosszul, de ez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő. A találkozó esélyese ezúttal is a dági alakulat, akik jelenleg sokkal jobb pozícióban állnak a bajnoki tabellán. Már egy esetleges játszma nyerés is bravúr lenne a rutintalan, de meccsről meccsre formálódó DKSE együttesétől.

A forduló további mérkőzései: Fino Kaposvár - Debreceni EAC, MEAFC-Miskolc - Kecskeméti RC, TFSE - Pénzügyőr SE, Vidux-Szegedi RSE - MAFC-BME.
Az alapszakasz jelenlegi állása: 1. GreenPlan-VRC Kazincbarcika (8 mérk.) 17 pont, 2. MÁV Előre Foxconn (5 mérk.) 15 pont, 3. Fino Kaposvár (6. mérk.) 15 pont, 4. Debreceni EAC (6 mérk.) 15 pont, 5. Dág KSE (7 mérk.) 13 pont, Vidux-Szegedi RSE (7 mérk.) 12 pont, 7. Kecskeméti RC (8 mérk.) 12 pont, 8. Pénzügyőr SE (7 mérk.) 12 pont, 9. MEAFC-Miskolc (8 mérk.) 8 pont, 10. TFSE (7 mérk.) 3 pont, 11. MAFC-BME (7 mérk.) 3 pont, 12. Dunaújvárosi KSE (8 mérk.) 1 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában